Onze diensten

Cloud Computing

Veel van onze producten kunnen alleen als een Software as a Service (Saas) dienst worden afgenomen. Deze producten staan 'in the Cloud' en zijn uitsluitend via een internetverbinding toegankelijk.
De voordelen van software 'in the Cloud' zijn:

  • Geen licentie-aanschaf
  • Betalen naar mate van verbruik
  • Onderhoud software vervalt
  • Software blijft voortdurend 'up-to-date'

Web design en SEO

Quinttec ontwikkelt geheel nieuwe maatwerk oplossingen en koppelingen voor bestaande (ERP) pakketten, omdat deze vaak niet geheel voldoen aan de eisen van de gebruikers. Daarnaast zijn er steeds meer klanten die bijvoorbeeld een deel van hun assortiment beschikbaar wensen te stellen op andere media (zoals handel websites), waarmee een grotere afzetmarkt wordt gecreëerd. Voor dit 'verkopen op afstand' zijn dan vaak maatwerk-koppelingen nodig zodat bijvoorbeeld de beschikbare voorraad van een artikel 'up-to-date' blijft.

Het aantal bezoekers van uw website of app kan flink worden verhoogd door zoekmachine-optimalisatie (SEO) toe te passen binnen uw applicatie. Hierbij verwijzen bepaalde relevante trefwoorden sneller naar uw website.

Apps voor Tablets en Smartphones

Quinttec ontwikkelt naast (mobiele) websites ook apps voor tablets en smartphones (iOS, Android en Windows technologie).
Vaak worden apps ontwikkelt als uitbreiding op een reeds bestaande web applicatie. In vele gevallen volstaat echter een mobiele website in plaats van een app. Quinttec kent alle voor- en nadelen van de diverse platforms en adviseert u dan ook graag bij de uiteindelijke keuze op dit gebied.

Skills

Quinttec beschikt over een brede technische kennis. Dit geldt zowel voor gebruikte programmeertalen als database platforms. Ingenieuze coderingen zorgen bijvoorbeeld voor hoge snelheden bij het ophalen van informatie uit databases. Quinttec is aangesloten bij de meest belangrijke ontwikkelfora waarmee kennis met betrekking tot de nieuwste technische mogelijkheden gewaarborgd is.

Look and feel

Naast een goed werkend business profiel investeren bedrijven steeds meer in de uitstraling van hun applicaties. Het overgrote deel van de bezoekers van uw website beoordeelt op basis van de kwaliteit van uw website uw bedrijf binnen 5 seconden. Kortom, uw website moet er fris en modern uitzien. Binnen ons bedrijf hebben wij speciaal op dit gebied deskundigheid waarmee we u een flinke stap vooruit kunnen helpen.

Klantenservice

Quinttec biedt u diverse vormen van onderhoudsservice voor ontwikkelde applicaties. In een 'Service Level Agreement' (SLA) maken we samen met u alle afspraken op dit gebied. Hiermee borgt u de voor u meest relevante bedrijfsgevoelige processen.